Badkamerrenovatie

BADKAMERRENOVATIE SPECIALIST

Wilt u uw badkamer renoveren zonder alle rompslomp van  kap en breekwerk?

Dat kan perfect! Ontdek onze OVERKLEEFSYSTEMEN en bespaar tot 50% op tijd en budget

Snel en met weinig moeite kan een oude badkamer worden aangekleed met diverse innovatieve wandbekledingssystemen waardoor lelijke tegels en oude voegen verdwijnen achter prachtige decors met mooie motieven. Omdat de oude betegeling niet moet worden afgebroken heeft men geen dure en tijdrovende kosten, geen stof of puinafval en vooral de snelheid waarmee de werken kunnen worden uitgevoerd geven een enorne meerwaarde. Onze overkleeftegels zijn slechts de dikte van een normale keramische tegel maar zijn door hun hardheid zo goed als onbreekbaar zodat u  ze niet alleen voor de wand kunt gebruiken maar ook voor de vloeren zodat uw badkamer een rustig geheel uitstraalt.

De wand- en vloertegels bieden wij aan in diverse maten 60/60 - 60/120 - 120/120 - 50/50. Eveneens zijn volledige platen verkrijgbaar van 2,40cm hoog zodat u een minimun aan voegen krijgt. De verschillende maten geven allen een verschillende uitstraling. Zo geven badkamers met grote overkleefplaten een rustige uitstraling en horizontale grote tegels zorgen ervoor dat uw badkamer dubbel zo groot lijkt.

  

  

TOVER UW BAD OM IN EEN INLOOPDOUCHE

Indien u enkel uw bad wil omtoveren tot een prachtige inloopdouche hebben wij een groot assortiment douchetubs in diverse grote maten met bijbehorende overkleefwanden zoals acryl, stonelook, arduin, composiet, polybeton enz…

Ga voor het WOW EFFECT … kom naar onze ruime toonzaal en ontdek ons gamma overkleefsystemen:

ACRYLWANDEN

Acrylwanden zijn ideaal geschikt VOOR EEN MOOIE HYGIENISCHE DOUCHE. Maak uw douche éénvoudig en betaalbaar met een mooie egale afwerking, onderhoudsvriendelijk en hygienisch. HSK en Paspartoe bieden acrylwanden in 4mm en 6mm die eenvoudig met profielen te verbinden zijn. Artisan levert zelfs naadloze gebogen acrylwanden voor een perfecte realisatie.

  

MUURPANELEN EN DOUCHEVLOEREN in ACRYSTONE

McBath heeft een uitgebreid gamma elegante douchevloeren en muurpanelen vervaardigd uit acrystone. Deze zijn bekleedt met een kleurgel top-coat die beschermt tegen krassen, chemische producten enz…Bijkomend is deze toplaag  anti-slip gecertificeerd en is acrystone tot in de massa gekleurd. De vloeren en panelen zijn verkrijgbaar in 8 standaardkleuren en alle RAL kleuren.

GLASWANDEN

Door zijn schokbestendigheid 6mm gehard veiligheidsglas is Belsh glas veilig en sterk. De lak is industrieel aangebracht op het glas en ingebakken tijdens het hardingsproces. Daardoor verkrijgt men een laklaag van TOP kwaliteit. Bovendien is Belsh glas sterk bestand tegen UV stralen waar door zijn toepassingsmogelijkheden groter zijn.

NATUURSTEEN

Om uw badkamer uit te rusten met een unieke toets is natuursteen een uiterst geschikt materiaal. Daarom biedt Ligne Pierre een breed gamma aan natuursteen producten in verschillende kleuren die uw badkamer omtoveren tot een oase van rust. Dankzij het maatwerk van Ligne Pierre worden al uw badkamerdromen realiteit.

  

SOFTFLOOR - SOFTWALL

Feeling is believing ! Bij je eerste stap in de softfloor voel je intuitief het comfort van een zachtheid die je zinnen streelt. De karakteristieke warmte nodigt uit en maakt jouw vertrouwde moment zoveel intenser. De Soft-toplaag heeft een subtiel design en een veerkrachtige structuur . Bedekt met water en zeep behoudt de Softloor zijn grip en kan je ongeremd genieten van die zalige pauze die een comfortabele douche je biedt. De Soft toplaag is een modern staaltje technologie. Door toevoeging van nano-zilverdeeltjes krijgen bacteriën geen enkele kans. Door zijn uitzonderlijk licht gewicht is de softfloor van Artisan eenvoudig te hanteren en dus ook te installeren. De opstaande randen van RVS zorgen voor een eenvoudige en snelle doch kwalitatieve plaatsing. De combinatie van de zachte elastische toplaag en de rigide drager maakt van de Softfloor een solide en weerbaar geheel.

 Kom naar onze toonzaal

Wij staan u graag met raad en daad bij!! Wij hebben een oplossing voor elk probleem.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Openingsuren :

dinsdag tot vrijdag : 10.00 - 18.00 u.
zaterdag : 10.00 - 17.00 u.
zondag en maandag : gesloten

Contact :

+32 (0)3 25 25 133

info@sanicvtakeaway.be

sani.cv.takeaway@telenet.be

Ligging :

Voorhout 65B
9190 Stekene

Achter het Gulfstation baan Sint-Niklaas - Hulst 500m voor expresweg.

Showroom Sani CV Take Away
 • kinedo
 • grohe
 • Marlin
 • wisa
 • hansgrohe
 • vasco
 • vaillant
 • daalderop
 • junkers
 • junkers
 • junkers
 • aquaconcept